KLUBBEN / PRESIDENT

president

 

gustav solbraa

Mobil: +47 90161445
e-post: gsolbraa@online.noPresidentens tanker  for 2018-19

 

Ottestad Rotary er en livskraftig klubb med mange engasjerte medlemmer. Det gjøres et stor innsats for å skape gode klubbmøter med et variert og interessant innhold. Det dras veksler på både eksterne og interne krefter. Noen av møtene er åpne, så er du nysgjerrig på Rotary, så er det bare å stikke innom. Møtekalenderen legges ut fortløpende. Åpne møter annonseres også gjennom Huskelappen og Hamar Arbeiderblad. Møtestedet er Bryggerhuset på Kjonerudtunet og tidspunktet er torsdager kl. 1900. 

 

Rotary har tradisjonelt hatt et yrkesfokus. Det er fortsatt med oss, og foredrag og innlegg spinner gjerne rundt yrker og bedrifter, men også en rekke andre forhold i samfunnet og historiske tema blir belyst.

 

Sosialt samvær er viktig og ved enkelte anledninger inviterer Festkomitéen til lag. På høsten er det rakfisklag, på vinteren torskeaften og når sommeren nærmer seg er det rekeaften – eller kanskje året 18/19 gir helt andre menyer.

 

Rotary er mer enn bare en klubb. Bare i vårt distrikt som strekker seg fra innlandet til Møre, er det 52 klubber. Og på verdensbasis er det tusenvis. Deltakelse i Rotary gir dermed deltakelse i et unikt internasjonalt nettverk.

 

Ottestad Rotary har engasjert seg  i ulike prosjekter i nærmiljøet. Pt er vi engasjert i følgende:

  • Dugnader for vedlikehold og utbedringer ved Utvandrermuseet
  • Aktivt delta i Frivillighetssentralen i Ottestad
  • Vakthold ved Frelsesarmeens Julegryte på Vikasenteret
  • Videre utvikling av Kjonerudtunet

 

Ungdomsutveksling er fredsarbeid. Rotary International tilbyr ungdom utveksling til mange hjørner av verden. Ottestad Rotary har vært aktive på denne fronten i en årrekke, både ved å sende ungdom ut og motta ungdom. I inneværende år er det Vilde Bjørgo fra Sandvika som får oppleve Australia og australske Molly Beard som får oppleve Ottestad.

 

Ottestad Rotarys medlemmer har forskjellig yrkesbakgrunn. Ottestad Rotary har lav takhøyde og er åpne for nye medlemmer. Er du interessert i et sosialt nettverk, (samfunns)faglig påfyll og muligheten til å gjøre en innsats for nærmiljøet eller i utveksling, så ta kontakt.

 

 

.

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Torsdag kl. 19.00, Bryggerhuset, Kjonerudtunet, Kjonerudveien 11, Ottestad
Adresse: Kjonerudveien 11
Postnummer: 2312
Sted: Ottestad
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 19:00:00
Møtespråk: no

Place content here
Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...